Sumar a cegues

L’entrada d’avui està dedicada a un petit incident de bar. És al bar on apareixen els problemes interessants.

Divendres, després de la V, em trobava al bar amb un company i vam demanar dos cafès amb llet i un croissant. A l’hora de pagar vaig demanar a última hora de pagar-ho tot junt. El resultat va ser que l’home del bar, em va demanar a mi de sumar-ho. Aquest va ser el meu procés mental:

1.04 + 1.04 + 1.24 = Uhm… uhh… 3×1 = 3 Llavors hi ha alguns cèntims que queden sueltos… Uhm… com a mínim 25 cèntims…

Mentre em trobava inmers en el càlcul el qui em cobrava diu:

$1.04+1.04+1.24 = 3.32$. Aquesta era fàcil, ehh!! Que necessitaves una calculadora tu??

I el meu company hi afegeix que el que necessitava és el meu ordinador, que sense ordinador no sé calcular xD

I automàticament vaig començar a pensar com calcular-ho amb l’ajut d’un […]

Original post by Alasanid and software by Elliott Back