I tu què fas??

Una pregunta innocent però en el cas dels qui ens dediquem a la ciència resulta subtilment complicada de respondre. És una d’aquelles preguntes que al llarg dels anys hem de mirar d’aprendre a respondre.

Depenent de la impressió que es vulgui causar, depenent de a qui li diguis o de l’energia que un estigui disposat a gastar la resposta pot ser més o menys elaborada. En aquest article llistaré unes quantes de les respostes que he anat donant o pensant.

Si vull donar una resposta jocosa (paraula que m’agrada especialment (feta amb la primera síl·laba del meu nom complet))
“Doncs jo faig servir ordinadors molt potents per veure amb quina força es fan les meves boles.”

Així d’entrada pot resultar molt estrany. Però amb el pas dels mesos la ment se m’esbiaixa i el problema passa a ser una part més de mi.

Si vull donar una resposta ràpida:
“Estic fent el doctorat de nanociències i […]

Original post by Alasanid and software by Elliott Back