Seguim i seguirem cremant!

La setmana passada ho vam fer amb la colla “gran” (que bonic és haver de diferenciar!) amb una reunió i un sopar, i avui ho fem amb la colla infantil, pares i mares. Toca valorar la Festa Major 2014, els punts a millorar, i tot allò que hem fet bé i que ha sortit com pensàvem. 

Aquest any, per sort, la Festa Major ha anat molt bé i la gran majoria de valoracions són plenament positives. Sempre hi ha coses a millorar, però cal reconèixer que gràcies a la implicació de tota la colla les coses han anat molt bé!

Els actes van anar un any amb puntualitat suïssa (i ja us hi podeu acostumar!), totes amb els tempo’s previstos, i amb una energia, motivació i resultat espectaculars. Tota la gent va fer la seva feina de forma impecable, i això ha fet que el resultat sigui molt i molt bo.

Ho vam […]

Original post by Pau and software by Elliott Back