Participem al 9N

Fa temps que hi anem al darrera. I per això, fa temps que hem fet de tot: botifarrades cada 12 d’Octubre, manifestacions cada 11 de Setembre, actes cada 6 de Desembre, conferències cada 1 de Maig, xerrades a cada poble de Catalunya, arrossàs independentistes, marxes per la independència, aplecs a cada plaça de cada poble…

Però també partits amistosos de les Seleccions Catalanes, hem participat al mundial de les nacions sense estat, hem fet partits de periodistes amb directius, hem fet consultes independentistes a molts pobles del país. Hem respost infinitat de preguntes independentistes a diaris digitals, quantitat d’enquestes i de votacions electròniques, hem firmat manta vegades el dret a petició al Parlament…

Fa anys que ens movem, i hem fet una quantitat ingent d’actes no vinculants sobre la independència. I algú s’atrevirà a dir que no ha servit de res? Tot el contrari! Gràcies a tot això, gràcies a la feina […]

Original post by Pau and software by Elliott Back