Experiències de la GigaEnquesta

Quan l’Assemblea va treure la campanya de la GigaEnquesta vaig pensar, en un primer moment, que estaven ben sonats. El segon pensament va ser que m’havia de fer voluntari. Com ens n’hem fet el 9N. Aquest procés (alies hàmster, croquetes, canelons…) tirarà endavant perquè la gent tirarem del carro i farem actuar en conseqüència als polítics.

Així que dissabte passat i durant aquesta setmana hem estat voltant pel poble, fent enquestes amb el Jofre, la Gemma i la Queralt. De reaccions n’hi ha de tot tipus. La majoria responen bé i estan contents de que els preguntis. A més, acabes parlant una mica sobre el procés en general, sobre com i on es votarà el 9N, i també sobre les pors i temors de la gent vers la indpendència (sobretot la gent gran).

Aproximadament al 50% de les cases no hi són, o no hi viu ningú (és sorprenent la de cases […]

Original post by Pau and software by Elliott Back