Presentació de l’Ernest Colom com a candidat d’ERC a les municipals

Bona tarda i gràcies per venir a la presentació del cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu.

Hem volgut començar amb aquest vídeo perquè pensem que resumeix molt bé la manera de ser i de treballar de la gent d’Esquerra. Som gent independentista, responsable i treballadora. Els que ens coneixeu sabeu que mai tenim un no, i que mai ens costa arremangar-nos per treballar pel poble.

Gran part del grup que formem, venim de les entitats i associacions de Sant Feliu, i en seguirem sent, doncs la nostra idea, com veureu, no és pas dedicar-nos a la política sinó gestionar de manera eficient i professional l’Ajuntament i el poble. Amb ganes i amb humilitat. Amb energia i sabent que hem d’aprendre moltes coses. Però també amb la tranquil·litat de saber que fa molt de temps que treballem […]

Original post by Pau and software by Elliott Back