La Universitat a l’abast tothom

Els estudiants tornen a estar de vaga. Aquest dijous 26F les aules s’han buidat i els carrers s’han omplert d’estudiants per defensar una universitat pública i de qualitat per a tothom, i per tant, per oposar-se contra qualsevol agressió com és el reial decret del ministre Wert sobre l’ordenació acadèmica, que sota cop de decret amaga un model exclusiu i elititzador a l’abast d’uns pocs. Jo hauria fet vaga, si la tasca parlamentària m’ho hagués permès, amb un lema clar: SÍ a la llibertat de decidir des de Catalunya sobre l’ordenació acadèmica; però NO al perill que aquesta reforma comporta pels seus impactes negatius socials i econòmics que recauen contra els més vulnerables: els estudiants.

De forma majoritària i transversal des de Catalunya ja dèiem fa gairebé 10 anys amb el debat de l’aplicació de Bolonya que havíem de tendir a un model flexible sobretot de 3+2 (tres anys de grau i […]

Original post by Marta. and software by Elliott Back