Guifi.net creix i millora les connexions a Sant Feliu

Mirant estadístiques i visites del blog he vist que fa temps que no parlo de Guifi.net (des del SAX2014), i la veritat és que hem anat avançant bastant amb la implantació de la xarxa al poble.

El salt més important el vam fer fa uns mesos, quan vam començar a oferir connectivitat directe als socis de l’Associació Guifi.net Sant Feliu. Fins ara, els proxys, tot i permetre navegar, gestionar el correu, fer videoconferències i algunes coses més, deixaven un mal regust de boca als socis que fem un us més “intensiu” de la xarxa (i també aquells que tenen poques dades al mòbil).

Així, vam començar a muntar RB750 als qui volien gaudir d’internet sense limitacions a casa seva i la veritat és que aproximadament la meitat de socis han fet el salt, tot i que encara hi ha qui manté la connexió bàsica per proxy perquè no té necessitat de canviar. […]

Original post by Pau and software by Elliott Back