Jo he vist coses que molts de vosaltres mai no creuríeu

Jo he vist coses que molts de vosaltres mai no creuríeu. O que potser creuríeu, però no entendríeu.
He vist xavals de 16 anys passant d’anar de festa un divendres nit per encartellar el seu poble (o anant de festa just després d’encartellar-lo… que tampoc està malament). He vist genteta de 20 i pocs discutint fins altes hores de la nit esmenes a tal o qual programa electoral i a tal o qual document polític, amb un nivell que faria enrogir el més arrogant dels tertulians arrogants que abunden en aquest país. He vist joves militant amb entusiasme malgrat ser menyspreats com a “ingenus” en plena època de la bombolla immobiliària (quan semblava que tot anava bé) i com a “robots de partit” en plena era de l’antipolítica (quan sembla que tot s’enfonsa). He vist les lluentors i els clarobscurs de la naturalesa humana, en qualsevol cas al servei d’una causa […]

Original post by admin and software by Elliott Back