Ganes, energia i idees per millorar Sant Feliu

Els que em seguiu a les xarxes socials ja ho haureu vist, però per aquells que aterren al bloc i no us ha arribat, aquests dies des d’ERC Sant Feliu anirem fent pública la llista de les municipals, i després d’haver presentat el candidat a l’alcaldia, l’Ernest Colom, doncs toca al segon de la llista.

I sí, com veieu un servidor serà el número 2 per ERC Sant Feliu, la qual cosa em fa molta il·lusió! Ens ho agafem amb ganes, energia i moltes idees per millorar el poble. També amb tota la humilitat del món, sent conscients que haurem d’aprendre moltes coses, però sense cap por per afrontar els reptes que se’ns posin davant, si vosaltres així ho decidiu.

De ganes de fer coses i d’activar el poble n’he tingut sempre, i ara crec que és el moment de fer-ho (també) des de l’Ajuntament. Aquests dies previs de la campanya he […]

Original post by Pau and software by Elliott Back