Pomés i l’hedonisme (Publicat a Valors)

“Però avui he vist el cel obert, Déu, que és bo i que sap el que sofert, m’ha deixat els seus consells en un aparador de can Castells, i m’he comprat el llibre “La fotografia és un art”. I abans d’un mes seré millor que en Pomés”. Diuen que Joan Manuel Serrat va composar “Conillet de vellut” com a venjança per un amor frustrat amb una model, i en aquesta bonica i divertida cançó en que s’hi barregen starlettes, fotògrafs, grans capçaleres de moda americanes no hi podia faltar el nom del polifacètic Leopoldo Pomés, fotògraf, poeta, publicista, gastrònom, restaurador i hedonista. Un dels grans hedonistes d’una cultura catalana sempre reticent a mostrar en públic els senzills plaers de la vida. Ara mateix es pot recórrer la trajectòria de Pomés en una exposició íntegrament dedicada a ell a la majestuosa Pedrera de Barcelona.
Bellesa, sofisticació, joie de vivre d’un temps que […]

Original post by Joan Safont and software by Elliott Back