L’home desconcertat (Publicat a Endavant)

Sóc conscient que entro, sense que ningú me n’obligui, en un esbarzer tan punxegut com pot ser el dels sexes, els rols i la representació cultura dels mateixos, però fa temps que em ronda pel cap una idea que m’agradaria desenvolupar. No debades, el final de l’exitosa sèrie Mad Men i l’estrena d’aquesta tribuna a L’Endavant, m’ofereixen una oportunitat immillorable. Fa temps que sostinc, i no sóc pas original, i així ho he sostingut en diverses sobretaules ben regades, que l’home heterosexual, després de la revolució sexual protagonitzada per les dones a mitjans del segle XX i, en les darreres dècades, pels gais, es troba en un estat de desconcert permanent, de qüestionament i de buidor cultural. La imatge de la masculinitat, si és que aquesta existeix, que li podien ensenyar els pares i els avis, ja no és vàlida i, per més metrosexuals, übersexuals i d’altres teories de la […]

Original post by Joan Safont and software by Elliott Back