A TORREGROSSA, CONTINUEM ENDAVANT!

Sóc de Torregrossa i n’estic orgullosa. Quan volto arreu, (i volto molt), i em pregunten d’on sóc amb aquest accent lleidatà que tinc, la resposta sempre és clara: de Torregrossa! El sentiment de pertinença crec que és molt difícil de canviar, i no em sé imaginar cap altra resposta que no sigui aquesta. Però a banda, de sentir-me orgullosa de ser de Torregrossa perquè és el lloc on he nascut i viscut bona part de la meva vida, també estic orgullosa del poble que avui, entre tots, hem sabut fer. Amb tots els seus defectes i les seves virtuts. Amb totes les mancances i les oportunitats. Però un poble que des de fa uns pocs anys ha sabut mirar endavant i deixar enrere el passat que només servia per condemnar-nos a tots a no poder avançar amb convicció.

- Que encara ens falta millorar per tenir el poble ideal? - […]

Original post by Marta. and software by Elliott Back