L’armari de Lesbos (Publicat a l’Endavant)

En el primer article en aquesta revista, vaig parlar del desconcert masculí, fent especial èmfasi en deixar fora de les revolucions que han situat a l’home heterosexual en la desubicació, a les lesbianes. De la mateixa manera que defenso la teoria de l’home desconcertat, també fa temps que sostinc que la revolució lèsbica és una assignatura pendent a la societat contemporània. Sobretot perquè, a hores d’ara, una lesbiana ha de suportar dos prejudicis d’enorme magnitud: el masclisme i l’homofòbia. Un masclisme que sovint és present fins i tot en el món gai, que, trencant una hipotètica solidaritat entre col·lectius, prefereix deixar-se dur per la misogínia. Valgui aclarir que aquest article suposa una altra intromissió en un esbarzer delicat, d’enorme magnitud, del qual intentaré sortir-ne indemne gràcies a les idees preses a algunes amigues lesbianes.
Com dèiem, l’armari lèsbic és encara fortament tancat i barrat. Mentre va ser considerat una mena de […]

Original post by Joan Safont and software by Elliott Back