El primer pacte d’Estat

N’hi ha que es pensen, encara avui, que volem la independència per motius folklòrics. Potser per a ballar sardanes, per a fer castells, per a fer trobades geganteres i tot el llarg etcètera d’expressions de la cultura popular que pugueu recordar, perque en tenim, i molta, de cultura popular, al nostre país. Potser algú creu que la cultura popular viurà millor en un Estat independent, i no s’equivoca.
Tanmateix, m’agradaria, perque ve al cas, recordar algunes iniciatives legislatives que els independentistes hem portat al Parlament de Catalunya en els darrers temps; que han estat aprovades pel nostre Parlament i que han estat derrogades, bloquejades o suspeses pel Congrés espanyol o el Tribunal Constitucional:
1. El decret de pobresa energètica que impedia a les companyies tallar el suministre d’aigua, llum i gas a famílies amb problemes econòmics (Suspès pel TC).
2. La dació en pagament per a les hipoteques i la llei […]

Original post by Carles Caballero i Peña and software by Elliott Back