GRÀCIES! Seguirem.Guanyarem.

El 6 d’octubre de 2012, les JERC m’escollien com la seva representant per anar a les llistes d’ERC de cara als comicis catalans que estaven convocats pel 25 de novembre. Aquell Consell Nacional va donar pas a una campanya intensíssima, enèrgica, optimista i il·lusionant. Partíem d’una ERC en hores baixes però ens presentàvem amb un cap de cartell com l’Oriol que aglutinava suports a carretades i amb un relat i compromís extraordinari per poder fer un referèndum sobre la independència de Catalunya i exercir el dret a decidir. Recordo un reguitzell infinit de debats amb joves, actes multitudinaris a la universitat, campanya de carrer amb entusiasme i actes diversos en pobles repartits per la geografia catalana que evidenciaven que ERC jugaria un paper preponderant.

I així va arribar el 25N, entre nervis i il·lusions, i amb esperances col·lectives dipositades a les urnes per fer possible un canvi al panorama català. […]

Original post by Marta. and software by Elliott Back