Curs de Parapent. Primer dia “Entrenúvols”

Primer dia del curs de Parapent a Entrenúvols. Com que estem començant, es busquen les hores de més calma tèrmica, i això és al matí (a les 8:30 ja estem en dansa) i a la tarda (a partir de les 6). Avui hem començat amb els presentacions de rigor, hem carregat les veles, i hem pujat cap a l’envol (zona de sortida de vols).

Primer de tot, conceptes bàsics sobre la cadira i sobre la vela. Cordinos, bandes, seguretat… Ens expliquen que les veles que fem servir son especials per principiants, però tot i així s’ha d’estar al cas de tantes coses que al principi és una mica estressant.

Com que per volar el primer pas és enlairar-se doncs practiquem precisament això: les inflades. Costa realment molt estar al cas de tot el que cal fer, i per això practiquem unes quantes vegades corregint tot el que ens diuen en Ramon i […]

Original post by Pau and software by Elliott Back