Curs de Parapent. Segon dia “Entrenúvols”

Segon dia del curs. De nou 8:30 cap amunt al Coll d’Ares. Tot prou calmat i suau, el vent entra de nord quan arribem però vira ràpid cap a S-SOest. Suau i molt calmat. Obrim veles i ens preparem per sortir, indicacions i recordatoris de la inflada, i arriba la hora de la veritat.

Pel poc vent, hem de compensar molt corrent, però abans de que ens n’adonem ja som a l’aire. Primer vol monoplaça totalment guiat per ràdio per l’Oriol i en Ramon. Un plaer tenir al sensació de que voles pels teus propis mitjans!

No tenim gaire temps per encantar-nos perquè toca anar preparant l’aproximació, fer els vuits i acabar entrant molt suau i aterrant perfecte seguint les indicacions. Un cop a terra comentem la jugada i abans que “el forn” s’animi tornem a pujar. 

Segon vol ja una mica més mogut, amb algun moviment marcat a la cadira, però res […]

Original post by Pau and software by Elliott Back