Curs de parapent. Tercer dia “Entrenúvols”

Avui el matí ha sigut una mica més complicat. Pot ser que pel canvi de temps que està previst i que es comença a notar. Hem pujat al matí cap amunt, però hem passat Coll d’Ares i hem anat de nou a Sant Alís, com ahir a la tarda.

La sortida, però força diferent. Si ahir el vent ens pujava la vela i ens aguantava, avui tocava córrer una mica més, sense despistar-se ni ganes de seure abans d’hora, perquè ha tocat córrer una mica quan ja m’havia elevat una mica. Cal anar provant les sortides en diferents condicions per veure que en cada moment cal reaccionar segons els condicions.

 
Foto de la primera sortida d’ahir

El vol molt tranquil, cap a la vall i directe a l’aterratge. L’Oriol em guia una mica per l’aproximació (un primer gir erroni donant l’esquena al camp: error!) però sense problemes perquè vaig molt amunt. Faig al […]

Original post by Pau and software by Elliott Back