Curs de parapent. Quart dia “Entrenúvols”

El quart dia comença una mica complicat. Durant la nit ha plogut, i quan ens llevem al matí encara cau alguna gota. La previsió era que es compliqués al llarg del dia però pot ser que s’hagi avançat la tempesta. Fem sessió de teoria i quedem directament a la tarda per veure si hi ha més sort. Aprofito el migdia per pujar a Sant Alís, a una cova que m’han explicat que hi ha. De baixada veig a la sortida nova com surten els Biplaça i em quedo a veure com surten.

A la tarda tenim sort i la nuvolada escampa, però ens deixa un ventot massa fort. Agafem les veles i anem al camp d’aterratge. L’Oriol (l’instructor) prova d’inflar amb la vela, però l’arrossega a estones, i és bastant ingovernable. Agafem una mini-vela que no es fa servir per volar, però que és molt didàctica per practicar inflades invertides (cara […]

Original post by Pau and software by Elliott Back