Curs de parapent. Cinquè dia “Entrenúvols”

Cinquè dia de curs! Avui semblava que es podria aprofitar el matí i que després es complicaria la cosa, per tant ben d’hora cap amunt. A baix pinta d’oest i per tant sembla difícil, però quan arribem a Coll d’Ares veiem que està prou suau de sud, sud-oest. Aprofitem i despleguem veles ràpid, però comprovant tots els passos.

Una mica encarats a oest aconseguim sortir els tres. Per l’Adrià i el Bertran és el seu primer vol, que sempre és important! Està una mica mogut per sobre la primera vessant, inclús pujant una mica, però res de l’altre món. Aprofito per fer girs amb pes, inclús un 360 quan escolto que surt un company.

Faig l’aproximació a la part nord del camp per acabar entrant de sud, sud-oest, pràcticament sense gent de vent. No puc seguir indicacions perquè el Ramon està donant la sortida, però l’Oriol tampoc m’hauria dit gran cosa (sempre […]

Original post by Pau and software by Elliott Back