Curs de parapent. Sisè dia “Entrenúvols”

El sisè i últim dia de la setmana al curs de Parapent a Entrenúvols comença amb un massa son. Ahir vam visitar l’Observatori del Montsec. Ens va encantar, però vam haver d’anar-hi a la última sessió, i les poques hores de son pesen una mica.

A les 8:30 ens trobem amb nous companys de curs, l’Anna i en Joan, germans gironins, i un altre noi, que ja han començat en setmanes anteriors. El Joan, però, encara no ha pogut volar sol. Enfilem cap a Coll d’Ares i trobem un vent una mica girat (en part per l’hora), i fem unes quantes inflades tot desitjant que acabi variant. 

Cap a les 9:40 es posa bé de sud, i sóc el primer de sortir. Una petit moment de dubte quan tinc la vela a sobre però salvat just a temps, i ja sóc de nou volant sobre la Vall d’Àger! Cap a l’aterratge guiat […]

Original post by Pau and software by Elliott Back