ANEM PER FEINA!

Escric aquestes línies mentre de fons escolto l’última sessió de la X Legislatura del Parlament de Catalunya. Una legislatura que haurà durat encara no tres anys, o el que és el mateix, 1.046 dies, i en la qual des de l’#escó84 he tingut l’honor de ser una representant del poble de Catalunya.
Al post anterior, quan encara no estaven ni convocades oficialment les eleccions del 27S ni, òbviament, en sabíem el resultat, ja vaig explicar les sensacions i els sentiments que he viscut com a Diputada. Des de llavors han passat moltes coses: la més important és que tenim el mandat democràtic clar per caminar amb pas ferm cap a la República Catalana. Allò que han intentat impedir per activa i per passiva que féssim, que era votar i decidir el futur col·lectiu del nostre poble, ho vam fer el 27 de setembre a través d’unes eleccions al Parlament amb caràcter plebiscitari.
I el […]

Original post by Marta. and software by Elliott Back