Candidats insòlits (Publicat a la revista Valors)

L’any ha començat intens pels apassionats per la política americana. Un grup d’addictes que en els darrers anys s’ha nodrit de ficcions que recreen les interioritats, secrets, misèries, grandeses, idealismes, cinismes i realitats de la vida política dels Estats Units. Especialment rutilant ha estat l’èxit de The West Wing i House of Cards en retratar el dia a dia al Despatx Oval, però d’altres produccions com Scandal, Veep, 24, The Good Wife, Homeland, etc., tampoc s’han estat de convertir les bambolines de la Casa Blanca, el Capitoli, el Pentàgon o les campanyes electorals en material televisiu.
Com dèiem, l’1 de febrer va començar la cursa cap a les eleccions presidencials que el 8 de novembre d’enguany han de servir per escollir el nou president dels Estats Units. Una cursa que té tots els ingredients del millor guió. Com marca la tradició, l’inici va ser el Caucus d’Iowa, a partir dels quals […]

Original post by Joan Safont and software by Elliott Back