Litúrgia presidencial (Publicat a Valors)

La foto ha corregut a bastament a les xarxes socials. El ministre de l’Interior en funcions Jorge Fernández Díaz, la delegada del govern central a Catalunya María de los Llanos de Luna i l’inspector general de l’exèrcit a Catalunya, el tinent general Ricardo Álvarez-Espejo, asseguts mentre al seu voltant tot els assistents a la pressa de possessió del nou president de la Generalitat de Catalunya dempeus aplaudien Carles Puigdemont. Aquest, però, no és l’única falta al protocol que s’ha produït darrerament. Em va sorprendre especialment, que durant el debat d’investidura de Puigdemont, diversos oradors empressin tractament de tu per referir-se tant al president in pectore com a la resta de diputats. Un altre dels moments de manca de protocol, i de respecte fins i tot, que hem vist aquests dies elèctrics de gener ha estat la negativa del rei Felip VI a rebre la presidenta del Parlament Carme Forcadell –el […]

Original post by Joan Safont and software by Elliott Back